چیلر لیزر و اجزای تشکیل دهنده ی آن

چیلر لیزر و اجزای تشکیل دهنده ی آن

چیلر لیزر و اجزای تشکیل دهنده ی آن ، موضوعی است که قصد داریم تا در این مقاله به بررسی آن بپردازیم . همانگونه که میدانید چیلر دستگاه لیزر یکی دیگر از قطعات بسیار مهم در  دستگاه های لیزری صنعتی ی باشد که نقش بسیار مهمی در عملکر دستگاه لیزر دارد تا جایی که نبود چیلر لیزر و یا خرابی چیلر دستگاه لیزر می تواند باعث توقف راندمان کاری گردد.

چیلر دستگاه لیزر,قیمت چیلر دستگاه لیزر,تنظیمات چیلر دستگاه لیزر,تعمیر چیلر دستگاه لیزر,دمای چیلر دستگاه لیزر,تعمیرات چیلر دستگاه لیزر,نصب چیلر دستگاه لیزر,چیلر خنک کننده دستگاه لیزر,دستگاه لیزری چیلر,

چیلر دستگاه لیزر چیست :

دراین بخش به معرفی چیلر دستگاه لیزر می پردازیم: اشعه تشکیل شده در داخل تیوپ لیزر گرمای بسیار زیادی را به همراه دارد بنابراین به طریقی باید تیوپ دستگاه لیزر خنک شود تا از ترکیدن تیوپ جلو گیری شود.به طورکلی وظیفه خنک کننده دستگاه رابرعهده دارد.ظرفیت خنک کننده ی چیلر دستگاه لیزرکه نوعی سرد خانه صنعتی به شمار می رود ۱۴۰۰وات است . چیلر دستگاه لیزر عمدتا برای گرما تولید شده در تیوپ دستگاه لیزر به کار گرفته میشود که طریقه ی کارکردآن بصورتی است که هوا از طریق چرخه یخچال در سیستم یخچال کمپرس رفته و در نهایت به هوا منتقل میشودچیلرمدل CW-5000 برای دستگاهای برش لیزر و دستگاه لیزر حکاکی و دستگاه برش لیزر فلزات و دستگاه برش چرم و دستگاه برش کاغذ و دستگاه برش پلکسی و دستگاه برش چوب قابل استفاده میباشد.

نقش اساسی چیلر لیزر :

چیلر لیزر در دستگاه لیزر یکی از قطعات اصلی یدکی دستگاه لیزر می باشد که در واقع خنک کننده تیوب لیزر می باشد. طرز کار این قطعه یدکی به این صورت است که جریان آب در این قطعه یدکی در حال گردش است و تیوب دستگاه لیزر را خنک می کند. همیشه از چیلر مناسبی برای خنک کردن دستگاه خوداستفاده کنیددر غیراین صورت ممکن است به تیوب دستگاه لیزر شما آسیب برساند؛ بنابراین سعی کنید در انتخاب خود دقت نمایید.در این مقاله و پست بعدی ما شما را با چگونگی تشخیص مشخصات چیلر دستگاه لیزر و همین طور نحوه نگهداری آن آشنا می کنیم.

سیستم های خنک کننده چیلر لیزر

بهتر است بدانید که سیستم های خنک کننده چیلر لیزر بر دو مدل اصلی طبقه بندی می شوند:۱- چیلرمدل جذبی۲-  چیلر مدل تراکمی .چیلرمدل تراکمی مورد استفاده در دستگاه های لیزر می باشند. در مقایسه کلی ضریب عملکرد در چیلرهای جذبی حدود ۰٫۷ و در چیلرهای تراکمی حدود ۴ می باشد و از طرفی هزینه محاسبه شده برای تولید سرما در چیلر تراکمی تقریبا ۲۰ درصد چیلرهای جذبی می باشد.اجزای چیلر تراکمی دستگاه لیزر کمپرسور، لوله های رانش گاز، کندانسور، شیر برقی، لوله های مکش، اواپراتور، ماده مبرد، وسایل اندازه گیری و ترموستات را شامل می باشد.درعملیات تعمیرات و نگهداری چیلرهای دستگاه لیزر نیازی به بررسی فشار گاز یا روغن کمپرسور نیست تنها در صورتی که کارکرد کمپرسور نسبت به شرایط یکسان قبلی بیشتر شده و ضریب خنک کنندگی مناسب نداشته باشد وضعیت روغن و گاز می بایست مورد بررسی قرار گیرد.اجزای کمپرسور به تنهایی شامل موتور اصلی، پیستون متراکم کننده، میلنگ، کوپلینگ و قطعاتی از این قبیل می باشد که .معمولا نیازی به سرویس خاصی ندارند و در انتهای عمر قطعات می بایست توسط کارشناسان فنی مربوطه تعویض شوند.کمپرسور به لوله های رانش و مکش گاز متصل است. لوله های رانش گاز که معمولا دارای فشار حدودی ۲۲۰PSI می باشند گاز را به داخل کندانسور هدایت می کنند در کندانسور قطر لوله ها افزایش یافتهو موجب افت فشار گاز و جذب حرارت از مایع داخل مخزن می شود این لوله ها به لوله ها موئین نیز معروف هستند گاز خارج شده از کندانسور که بیشترین حالت مایع به خود گرفته وارد اواپراتور یا تبخیر کننده می شود.

تفاوت چیلرهای تراکمی و جذبی

۱– در اواپراتور از گرمای آب تهویه برای تبخیر یک مبرد فرار در فشار پایین استفاده می گردد.۲– گاز مبرد فشار پایین از اواپراتور گرفته شده و گاز مبرد فشار بالا به کندانسور فرستاده می شود.۳– گاز مبرد در کندانسور تقطیر می گردد.مهمترین مزایای چیلرهای جذبی نسبت به چیلرهای تراکمی عبارتند از: – صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی۲ – صرفه جویی در هزینه خدمات برق۳– صرفه جویی در هزینه تجهیزات برق اضطراری۴– صرفه جویی در هزینه اولیه مورد نیاز برای دیگ ه۵ – بهبود راندمان دیگ ها در تابستان۶ – بازگشت سرمایه گذاری اولیه۷ – کاسته شدن صدا و ارتعاشات۸ – حذف مخاطرات زیست محیطی ناشی از مبردهای مضر۹- کاستن از میزان تولید گازهای گلخانه ای و آلاینده ها

۴٫۶ (۹۱٫۱۱%) ۹ votes

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *